No silītes līdz krustam

Kādam otram radīt ciešanas ir interesanti... tas ietver grēka interesantumu! Es gan nezinu, kas tur interesants? Tas ir bēdīgi.
Vēl bēdīgi ir dzirdēt, ka otram manas domas ir muļķīgas un glupas. Prātā nāk Kristus un visi tie cilvēki, kuri Kristu noraida un pataisa par muļķi un uzskata par ļaunu. Bet Viņš neskatoties uz to nāca pasaulē. Un Viņš izvēlējās pierdot. Un mīlēja cilvēkus un dāvā visdārgāko - pestīšanu. Un nenodarīja nevienam sliktu vai nepataisīja par muļķi, kaut gan pats bija varens.
Taisni vai apbrīnojami, kā Viņš attiecas pret straujo Pēteri, neticīgo Tomu, muitnieku, un citiem un arī pat sievietēm... Viņš pat pats būdams vislielākās ciešanās pie krusta parūpējas, lai Viņa mātei Marijai nebūtu jāpaliek vienai.

Kristus pasaulē ienesa uzticību Dievam līdz galam(nāvei) un mīlestību pret tuvāko redzamā veidā no Betlēmes silītes līdz Golgatas kalnam. Mēs varam priecāties un būt bagāti, ka pazīstam un zinām Kristu, Kurš citiem var šķist ģeķība un nepierādāms! Trešā Adventa svētdiena kristīgā pasaulē teik atzīmēta kā prieka svētdienu!